На 19 декември се състоя събитието по връчването на годишните

...
 На 19 декември се състоя събитието по връчването на годишните
Коментари Харесай

ОТЛИЧИХА ЧУДЕСАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2017 ГОДИНА

 На 19 декември се състоя събитието по връчването на годишните награди за Чудесата на България. Церемонията, проведена от в. „ Стандарт “ се организира в хотел „ Анел “ от  18 часа и продължи близо два часа.
Кампанията отличи Духовните чудеса на България, музей на годината, археолог на 2017 година, лятна и зимна туристическа атракция и доста други. Бяха раздадени и специфични награди за родолюбива акция, за повсеместен принос в опазването на българското културно-историческо завещание и за креативен принос в популяризирането му.

Едва ли съществува по-подходящо място за провеждането на награждаването от зала Галерия на хотел „ Анел “. Артистичният интериор и картинната сбирка от над 100 произведения  на известни български художници, способстваха за вълнуващата конюнктура, а за настроението на гостите бяха виновни гайдарите от паметния състав „ Петко Войвода “ и дребните гении от детския хор към Българското национално радио.

Хотелът събра на едно място най-големите български археолози, историци, кметове. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на културата  Боил Банов и ръководителят на комисията по просвета в Народното събрание Вежди Рашидов, връчиха огромните награди в категориите „ Атракция на година “, „ Откритие на 2017 “, „ Най-древните чудеса на България “ и Дестинация „ Културно-историческо завещание “.

Поетът и колекционер Ангел Симеонов, изрази своите възторженостти към Мариян Беляков, изпълнителен шеф на Пампорово АД,  на който беше връчена премията „ Най-добра зимна туристическа дестинация на 2017 година “.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР